علم بهتر است یا ثروت؟ همه مون تو زندگی بارها سر این دو راهی قرار گرفتیم. ولی اساتید اقتصاد و کارآفرینی میگن علم و ثروت هر دو لازم و ملزوم همدیگه اند، این دو تا قابل تبدیل به هم دیگه اند... علم تولید ثروت میکنه و ثروت تولید علم! این فرآیند تبدیل علم به ثروت رو بهش میگن کارآفرینی، حالا فرایندهای کارآفرینی چیه و یک شرکت چطور ساخته میشه چیزیه که این کتاب کمک میکنه یاد بگیریم.
محصولات و نرم افزارهایی که استفاده میکنیم رفتارهای ما رو شکل میدن، رفتارهای ما تبدیل به عادت میشن و عادت هامون زندگی ما رو تعریف میکنن. خیلی از شرکتها دارن تلاش میکنن ما رو معتاد خودشون کنن، اینستاگرام، توییتر، تیک تاک، یوتیوب یا کست باکس. ایناها استاد هنر و علم عادت سازی شدن. این کتاب به ما یاد میده چطور محصولی طراحی کنیم که ذهن مخاطب رو به خودش مشغول کنه و معتاد خودش کنه.
ویژگی ای که انسان رو از سایر موجودات متمایز میکنه اینه که انسان میتونه معجزه کنه، معجزه ای به اسم تکنولوژی. یعنی رفتن از صفر به یک. این کتاب بهمون یاد میده چطور از صفر به یک بریم، چطور بازار انحصاری ایجاد کنیم و چطور مقیاس پذیر رشد کنیم.
وقتی حرف استارتاپ و کارآفرینی میشه، معمولا اون روزهای خوش پولدار شدن و گذروندن تعطیلات طولانی مدت و ساعات کاری کم و منعطف به ذهنمون میرسه، ولی واقعیت چیز دیگه ایه. استارتاپ داشتن یعنی حرکت دائم بین خوشحالی و ترس، بین سرخوشی و هراس؛ مدیریت استارتاپ یعنی انتخاب بین وحشتناک و فاجعه، کارآفرینی روزهای سخت زیاد داره و این کتاب یک راهنما برای مدیرعاملهاست، برای تصمیم گیری بهتر تو روزهای سخت و کارهای سخت.
میگن نباید از مامانتون بپرسین که ایدهتون خوبه یا نه، حرف اینه که چون دوستون داره خوب باشه یا بد میگه خوبه. ولی تو این کتاب متوجه میشیم که اگه ایده ای برای کسب و کار به ذهنمون رسید، از هیچ کس نباید بپرسیم که ایده مون خوبه یا بد. به جاش ما باید در مورد زندگی فعلی مشتری بپرسیم. این کتاب به ما کمک میکنه بتونیم ایده های کسب و کار رو به درستی تست کنیم.